Gyermekeknek szánt hátizsák!? Ez a jövő?!

2016-07-12

[ASUS] Az ASUS bejelentette a sokat utazó játékosoknak tervezett ROG Nomad hátizsákot. A könnyű, strapabíró és elegáns Nomad 17 hüvelykes noteszgépek szállításához készült, és olyan belső felfüggesztéssel rendelkezik, amely biztonságot nyújt az értékes szállítmány számára útközben. A vastagon kipárnázott vállhevederrel a nehéz terhek is kényelmesen szállíthatók, ráadásul mind a vállrész, mind a hátfelület párnái jó szellőzéssel szolgálják a felhasználó kényelmét.


A belső felfüggesztés és párnázás úgy van kialakítva, hogy utazás közben is gondoskodjon az akár 17 hüvelykes noteszgép biztonságáról. A ROG csapata azonban nem csak a noteszgépre gondolt, hanem testre szabott tárolórekeszeket alakított ki az összes többi gamer hardver számára is. A hátizsákban van egy akasztóhorog kifejezetten az olyan headseteknek, mint a ROG Orion vagy Vulcan, és külön zsebek várják a billentyűzetet, egeret, kamerát, adaptereket és a vezetékeket.

A médiazseb olyan könnyen elérhető, hogy útközben sem kell kotorászni a számváltáshoz, a lecsatolható karabiner pedig gondoskodik arról, hogy kulcsai is biztonságban legyenek, ameddig haza nem ér. Az ergonomikus belső kialakítás révén minden tárgynak megvan a helye, így könnyen elérhető, és a súlyeloszlás is jobb.A zsák könnyű, strapabíró és vízálló 1680D nejlon anyaga segít az értékes szállítmány védelmében és szárazon tartásában. Nyolc literes kapacitásával, sok rekeszével és tesztelt 30 kilós teherbírásával valóban képes az összes hardvereszközt elnyelni! A minőség biztosításához a ROG csapata minden hevedert és fogót 1000, illetve 2000 ciklusú húzótesztekkel vizsgált, a cipzáraknak pedig 3000 használatot kellett kiállniuk.

A Nomad formai elemei egy gladiátorsisakot, az erő és a tiszteletreméltóság jelképét idézik, míg a ROG eltéveszthetetlen vörös és fekete színei a játékos eredetre reflektálnak. A Nomad név az utazóra és egy rónin-szerű harcosra utal, a szögletes forma pedig azokra a G sorozatú, játékhoz optimalizált noteszgépekre hajaz, amelyeket általában szállítani fognak benne.A ROG Nomad hátizsákok hazánkban is elérhetővé vált, bruttó ajánlott fogyasztói ára 32 900 Ft.

kövess minket:

Honlap és Webáruház készítés referenciáink

Ízelítő honlapkészítési és webáruház készítési munkáinkból


Honlapkészítés munkáink

Rólunk írták