Önre szabott bemutatkozó honlapkészítés

Hogy kinek érdemes ilyen tipusú honlapot készítetni: természetesen minden cégnek, de főként azoknak akik az internet felöl nem várnak megrendeléseket, megkereséseket, más irányból gyűjtik be a partnereiket. Igazából az ilyen tipusú honlapok inkább presztizs jellegűek, illetve arra használatosak hogy a társaság cégnevével egyező vagy hasonló domainek a társaság kezében legyenek!

 

A bemutatkozó honlapok struktúrájuk nézve elég egyszerűek, a hagyományos menüpontokat tartalmazzák, vagyis

- Bemutatkozás

- Cégtörténet

- Galéria

- Elérhetőség

- Kapcsolat felvétel / ajánlatkérés

- Tevékenységi kör

Mit várhatunk egy bemutatkozó honlaptól?

Igazából fontos, hogy legyen bemutatkozó honlapunk, de sajnos, vagy nem sajnos, nem elegendő! Kell, mert az emberek 70%-a az interneten néz után a dolgoknak, ezért elengedhetetlen, de egy feltörekvő, vagy ügyfeleket szerző cégnek nem elegendő! 

Miért?

Napjaink legnagyobb üzletközpontja, vagy bevásárló áruháza az internet, ez a legtöbb embert összegyüjtő és forgalmat lebonyolító csatorna, mely tartogat Önnek is még rengeteg ügyfelet, rengeteg érdklődőt, potenciális partnert. Amennyiben az Ön weboldala, csak egy kirakat amelyben található néhány fénykép, és névjegykártya azokkal a honlapokkal szemben ahol "élet" van, mozgalmasság, hírek, újdonságok, változtatások vannak az oldalon, nos, az Ön honlapja háttérbe fog szorulni!

Gondoljon bele Ön melyik kirakat előtt áll meg ha végig sétál egy üzletközpontban?!

Most gondolja végig hogy egy bemutatkozó honlap melyik kirakat kategóriába tartozik!

Ugye nem nehéz rájönni, hogy melyik kirakat fog több érdeklődőt bevonzani?! Tehát amennyiben Ön csak egy bemutatkozó honlapot szeretne készítettni, úgy természetesen állunk rendelkezésére, de javasoljuk egy jobban átgondolt internet stratégiát és egy struktúráltabb több ügyfelet szerző weboldal elkészítését!

Kérjen személyreszabott árajánlatot a Honlapkészítés Árak menüpont alatt...

kövess minket:

Honlap és Webáruház készítés referenciáink

Ízelítő honlapkészítési és webáruház készítési munkáinkból


Honlapkészítés munkáink

Rólunk írták