Hogyan lesz egy honlap felhasználóbarát?

Egy honlapkészítés során elsődleges szempont a felhasználóbarátság szem előtt tartása. A felhasználóbarát honlapkészítés összetett ergonómiai és logikai együttest jelent, mely kihat a webdesign-ra, a honlap struktúrájára, menüszerkezetére, és természetesen az egész honlap működésének elvére, mechanizmusára.

Hogy miért ennyire összetett?

Mert nem elég egy LADA orrára oda tenni egy BMW jelet, attól még nem lesz belőle BMW! / itt kérek elnézést minden LADA és BMW tulajdonostól, akit ez esetleg érzékenyen érintett... /

Nézzünk egy két alap elvet, ismérvet amely fémejlzi hogy egy honlap felhasználóbarát: 

- tiszta átlátható menüstruktúra

- könnyű és gyors navigálás

- beszédes menüelneveések

- és még lehetne sorolni egy párat, de a legfontosabb honlap eleme ezek....

Amikor egy látogató az Ön weboldalára érkezik van 3-5 másodperce, hogy megfogja, hogy felkeltse érdeklődését, hogy megtalálja az érdeklődő a számára legfontosabb információt! Ha keresgetni kell, ha ki kell találni, hogy mit hol hogyan talál meg akkor már egy rossz ponttal indítunk leendő vásárlónknál!

Ugye Ön sem szeret rossz ponttal nekü ülni egy megbeszélésnek, tárgyalásnak! " Képzelje el ha betér egy üzletbe és nem találja amire szüksége van! Keresgél keresgél, és egyre idegesebb lesz, és bosszankodik, hogy már mennie kéne tovább, és még mindig keresi azt amiért bement az üzeltbe. Biztos volt már ilyen élménye!" Ugyen ezt éli át az ember amikor egy weboldal böngész!

Kerülje el a negatív hozzáállást és ne hagjya hogy egy rossz felépítésű honlap elriassza leendő ügyfeleit.
Kérjen árajánlatot felhasználóbarát honlapjának elkészítéséhez. 

kövess minket:

Honlap és Webáruház készítés referenciáink

Ízelítő honlapkészítési és webáruház készítési munkáinkból


Honlapkészítés munkáink

Rólunk írták