Mobilbarát weboldal készítés

Mobilbarát weboldal készítés

A responzív webdesign, avagy mobil barát weboldalak manapság a leginkább előtérbe kerülő alapelvek a honlapkészítés területén. Mai modern weboldal, webáruház nem létezhet mobilbarát verzió nélkül. Az egyre több okos telefon, tablet érhető el az elektronikai piacon, és egyre többet is vásárolnak belőlük az emberek. A mobil internet egyre szélesebb körben történő használhatósága következtében az internetezés nem személyi számítógéphez kötött már, hanem gyakorlatilag a lefedettség ad határ és lehetőséget, bármit és bárhol keresni az interneten, vagy akár vásárolni!

A mobilbarát honlapkészítés

Ezzel a trenddel haladni kötelező! Hogy az Ön weboldala elérhető és használható legyen tableten, okos telefonon, szükséges, hogy weboldala mobil barát legyen! A mobil nézetben a honlap, webáruház mérete és elrendezése változik, a menük össze ugranak, a képek kissebbek lesznek, a gombok mérete kicsit nagyobb lesz, hsizen az ujjunkat használjuk gomb gyanánt!

Google előny a reszponzív honlapoknál, weboldalaknál

A mobil és tablet használat térhódításának köszönhetően egyre nagyobb figyelem fordul a mobilbarát technológiák, reszponzív honlapkészítés, weboldal és webáruház készítés felé. A Google hivatalosan is bejelentette, hogy előnybe részesíti a mobilbarát technológiával készült honlapokat, weboldalakat és webáruházakat. Hogy ez mint is jelent? 3 éves vagy idősebb honlapok, webáruházak valószínű nem mobilbarát megoldásokkal készültek, tehát ezeknél az weboldalaknál, webáruházaknál égetővé vált az átalakítás, pontosabban a honlap mobilbaráttá tétele. ( A régebbi struktúrájú honlapok esetén ez többnyire újra programozást is jelent, mivel maga a technológia is elavult, tehát igazából keresőoptimalizált honlapkészítésre van szükség a weboldalak 90%-nál! ) Amennyiben nem biztos, hogy honlapja, webáruháza átalakítható mobilbarát, kérje ingyenes elemzésünket, és megvizsgáljuk, hogy az Ön honlapja, webáruháza esetén pontosan mit kell tenni, hogy mobilbarát legyen!

Responsive webdesign

A mobilbarát weboldalak legjellemzőbb méretei

Gyors áttekintés a mobilbarát weboldal méretekrők. Mit és milyen mérettartományokban kell a reszponzív weboldalaknak kezelni, adott mérettartományokban milyen készülékekkel kell számolnunk. 

kövess minket:

Mobilbarát honlapkészítés árajánlatkérés


Kérjen személyreszabott árajánlatot mobilbarát weboldal elkészítéséről. Írja meg a funkciókat, ötleteket, elvárásokat és 48 órán belül megírjuk Önnek az árajánlatunkat.Ajánlatkérés

Honlap és Webáruház készítés referenciáink

Ízelítő honlapkészítési és webáruház készítési munkáinkból


Honlapkészítés munkáink

Rólunk írták