Személyreszabott, felhő alapú programfejlesztés

Személyreszabott, felhő alapú programfejlesztés

Az egyedi szoftver fejlesztése írás során önre alakítjuk ki a programot, melynek tudása és funkciója is az Ön igényeihez igazodik. A felhő alapú technológiával bárhol, bármikor elérheti saját rendszerét, naprakész információkhoz juthat, kezelheti ügyvitelét anélkül, hogy be kéne mennie az irodába vagy felhívni valakit telefonon!

Az egyedi programfejlesztés előnye:

Az egyedi programfejlesztés nagy előnye a jelenleg elérhető ügyviteli és egyéb rendszerekkel szemben, hogy személyre szabott, egyedi igények alapján készül! Legyen akár az dokumentum nyilvántartó rendszer, készletezés kezelés, beléptető rendszer és még lehetne sorolni, mind-mind megoldhatók felhő alapú rendszerekkel, mely segítségével Ön bármikor bárhonnan értesülhet az aktuális információkról, bele nézhet a rendszerbe és ellenőrizheti azt.

A legnagyobb előnye ezeknek a rendszereknek, hogy csak azokat a funkciókat tartalmazza, és természetesen olyan formában, amelyek az Ön cégének szüksége van! Ez nagyon kellemes és jól használható rendszert tesz lehetővé, mert mondjuk nem 50 kapcsoló és funkció található a kezelő felületen, csupán 3-4 mert Önnek csak ezek kellenek. Mennyivel átláthatóbb ilyen formán dolgozni, mint a szemünket folyamatosan terhelni a sok felesleges beviteli mezővel és lehetőséggel.

kövess minket:

Egyedi programfejlesztés árajánlatkérés


Írja meg igényeit, elképzelését, funkciókat, amiket szeretne megvalósítani vagy kérjen konzultációs időpontot skypon történő egyeztetéshez.Ajánlatkérés

Honlap és Webáruház készítés referenciáink

Ízelítő honlapkészítési és webáruház készítési munkáinkból


Honlapkészítés munkáink

Rólunk írták