BALMEX Kft

"A Dimension Webstudio-t, illetve Ferit egy baráti ajánláson keresztül ismertem meg. Cégünknek a korábbi, rendkívül elavult honlap helyére egy modern, elképzeléseinket tükröző új weblapot szerettünk volna. A Dimension-t több versenyző közül választottuk ki, Feri közvetlensége és szakmai felkészültsége volt a döntő szempont. Nem bántuk meg, remekül együtt tudtunk működni, néhol a legfurcsább/legkülönlegesebb kéréseinknek is maradéktalanul eleget tett. Elképzeléseinket megbeszélve vele konstruktív ötleteivel sokat segített. Ferivel azóta is együtt dolgozunk és a jövőben is szeretnénk. Bátran ajánlom! Schandl Bálint – Balmex Kft. "

TaTU Magyarország Kft.

"Munkájával nagymértékben hozzájárult cégünk sikeres arculatához és a design kialakítással kapcsolatban segítőkész, rugalmas és precíz ötleteivel színesebbé alakította ki az oldalunkat. A mai napig is folyamatosan kapcsolatban állunk, így az oldalunk naprakész, és hozzáértő kezekben van. Az oldal kialakítása során várta tőlünk a visszajelzéseket, és a kéréseinket teljesítette, amely a mai világban nagyon fontos és nem elhanyagolható. Amennyiben bármilyen probléma felmerül, vagy valamin változtatni szeretnénk  azóta is a rendelkezésünkre áll és segítőkész. Köszönjük, hogy munkájával nagymértében segítette és segíti cégünk megjelenési formáját. "

Paulik Évi - szertartásvezető

"Ferit és a Dimension Studiót egy nagyon kedves kollégám ajánlotta. A weboldalam és a design kialakításában is a segítségére szorultam, és mondhatom az álom weboldalt valósított meg számomra. Gyorsan és megbízhatóan dolgozik, csak ajánlani tudom. Köszönöm Feri! "

Lovas Hajni - operatőr

"Egy barátom ajánlotta Ferit.Nagyon sokat segített, mert én elmondtam neki mit szeretnék ő pedig létrehozta.Nagyon sokat tud segíteni a tapasztalatával és mindig felhívja a figyelmet mi jó és mi nem jó és miért. A honlapom azóta sikeresen működik. Köszönöm. "

Sidó Diana - esküvőszervező

"Esküvőszervezői oldalam elkészítésével bíztam meg a Dimension Studiot. Első nekifutásra azt kaptam, amit szerettem volna látni! A weboldal nagyon hatékonyan működik, nekik köszönhetem, hogy évről évre egyre több külföldi megrendelőm van "

Feicht Mana - esküvői fotós

"A legmegbízhatóbb, legyorsabb, legsegítőkészebb weboldal szerkesztő, akivel valaha találkoztam. Volt már szerencsém pár tehetetlenkedő szakihoz, de Feri mindig mindenre tudja a megoldást, amire sosem kell napokat várnom. Mind emellett ár-érték arányban van a szolgáltatás, amit nyújt. Örülök, hogy rád találtam!  Köszi! "

Rita & Dávid - esküvődekoráció

"Nagyon örülünk, hogy megismerhettünk Téged, Feri! Nagyon köszönjük a munkádat, az eddigi összes honlapunknál! Mindig nagyon jó meglátásaid voltak a honlapjainkkal kapcsolatban és köszönjük, hogy ezeket megosztottad velünk, ezáltal még jobbá és még jobbá válhattak. Nagyon komplex és egyben nagyon egyszerűen kezelhető honlapot hoztál létre nekünk, melyet mi is nagyon imádunk. Sőt az admint is nagyon egyszerű kezelni, ami nagy könnyebbség számunkra. Az elképzelésinket maximálisan megvalósítottad minden esetben, így mindegyik honlapunk tökéletes lett. Nagyon köszönjük a segítségedet és a munkádat, nélküled nem jöhettek volna létre a honlapjaink! Köszönünk mindent, nagyon hálásak vagyunk! "

Fazekas Gyula - A.S.H Kft

"Nekem volt néhány egyedi kérésem Ferihez. Az tetszik benne, hogy nem kifogásokat mond, hogy miért nem lehet megvalósítani, hanem inkább több alternatívát ad a megoldásra "

Szablya Ákos - ceremóniamester

"Nagyon köszönöm Neked a weblapom megtervezését és igényes kialakítását! A végeredménnyel maximálisan meg vagyok elégedve. Az utólagos finomításokat és "support"-ot is zökkenőmentesen és rövid határídővel meg tudtuk csinálni.  Hálás vagyok Neked, köszönöm! Szablya Ákos Ceremóniamester "

Petrovánszki Szilvia - szépségszalon

"Amikor elhatároztam, hogy honlapot szeretnék még semmi elképzelésem nem volt, hogy hogyan nézzen ki. Azt sem tudtam, hogy mi kerüljön bele, csak annyit tudtam, hogy szeretnék egy honlapot. Feri szakértelmének köszönhetően született meg a gyönyörű és mindenki által dicsért honlap. Bármi kérdésem volt, azonnal elérhető volt, és nagyon segítőkész. Ha kértem változást a honlapon, szinte rögtön megtette. Türelmes, nagyszerű szakember, mindenkinek csak ajánlani tudom! "

Csobán Éva - esküvőszervező

"Miért pont a Dimension Webstudio? Egy barátom ajánlotta. Az én szakmámban az ajánlás a legjobb reklám! És most is működött. Az első weblapomnál elmondtam kb. mit szeretnék. Feri nagyon ráérzett a stílusra, a design-ra. Az oldalam 5 éve sikeres, pedig nem újítottuk évente az aktuális menő stílusra. Van még 3 oldalam és hamarosan a 4. is aktív lesz. Mind a Dimension-nál készül! "

Rigó Ákos - isoterv Kft

"…amit elmondtunk, kértünk, azt megértették, és el is készítették. Nem volt mellébeszélés, hogy hogyan nem lehet, hanem megcsinálták… "

Urbán József - pénzügyi tanácsadó

"Kiss Ferencet nagyon régen ismerem. Részemre már két weboldalt is tervezett eddig. Mind két weboldal nagyon jól sikerült és mind végig a munka alatt nagyon figyelt arra amit kértem és bármilyen apróságot is kértem, türelmesen elmagyarázta mindig, hogy mit miért és hogyan kell megcsinálni, hogy jó legyen az oldal. ekem nagyon nem a szakmám az informatika ezen ága és teljesen hétköznapi nyelven elmondtam mit szeretnék és Ő megvalósította. ujteam.hu, pre-educatio.hu oldalak bizonyítják azt, amit leírtam. Teljesen biztos vagyok abban, hogy csak is hozzá fordulok ilyen munkával kapcsolatban. "
kövess minket:

Honlap és Webáruház készítés referenciáink

Ízelítő honlapkészítési és webáruház készítési munkáinkból


Honlapkészítés munkáink

Rólunk írták