Honlapok webáruházak keresőoptimalizálása

Honlapok webáruházak keresőoptimalizálása

Napjainkban elengedhetetlen hogy egy társaságnak honlapja legyen, de az is elengedhetetlen hogy erre a honlapra rá is találjanak! Sokan esnek bele abba a hibába, hogy maguk kezdik el összeállítani honlapjukat, amihez ugyan rengeteg segédlet található az interneten, kezdve az ingyenes tárhely szolgáltatóktól egészen az ingyenes CMS rendszerekig, de, mint amikor le szeretnénk vágni a hajunkat, megtehetjük magunk is, de ha minőségi munkát szeretnénk, el kell mennünk fodrászhoz! 

Keresőoptimalizálási tapasztalatunk az Ön szolgálatában

A honlapkészítés szakma, rengeteg tapasztalatot, ismeretet és tudást kell megszerezni, hogy jól működő honlapot lehessen létrehozni. Sajnos manapság pár hónapos tanfolyam után honlapkészítőnek mondhatja valaki magát, de társaságunk 15 éves tapasztalata biztosítja Önnek a megfelelő minőségű honlap elkészítését!

A keresőoptimalizálás néhány alap pillére

Egy honlap keresőoptimalizálása meglehetősen sokrétű folyamat, íme néhány gondolat/terület ahol a keresőoptimalizálás szerepet játszik:

 • megfelelő domain kiválasztása
 • megfeleő kulcsszó / kulcsszavak megválasztása
 • jól kitalált menü elnevezések használata
 • elengedhetetlen az optimális menü struktúra kialakítása
 • a helytelen programozási megoldások elég nagy hátrányt jelenthetnek a keresőoptimalizálásnál
 • kulcsfontosságú a megfelelő, jó minőségű honlapszövegek megléte
 • még a képek elnevezései is szerepet játszanak a keresőoptimalizálásban
 • nem szabad elfelejtenünk a linkek, képek helyettesítő szövegeit sem
 • a honlapra mutató külső linkek szövegeit is jól kell megválasztani
 • szükséges a megfelelő "tag" -ek kitöltése
 • lehetőség szerint használjunk értelmes, barátságos url-eket
 • belső linkek használata
 • social média kapcsolatot, de ezeket is okosan kell tudnunk használni
 • különböző Google eszközök használata
 • mobilbarát programozás

... stb. és még lehetne sorolni melyekre mind oda kell figyelni honlap, webáruház készítésénél, hogy a lehető legtöbbet megtegyünk a keresőoptimalizáláshoz!

Automatizált honlap és webáruház keresőoptimalizálás

Igen jól látja, automatizált keresőoptimalizálás. Sok ember nem tudja mit hogyan kéne kitölteni, hogy honlapja, webáruháza keresőoptimalizált legyen, és valljuk be, nem is törődnek vele. Hogy miért? Mert sok munka, nem értek hozzá mit hova kell írni, és még sorolhatnám a kifogásokat. Azonban honlapja adatfeltöltése során akarva - akaratlanul mégis megfogalmazzák azokat a szavakat kifejezéseket, melyek kulcsfontosságúak számukra. A honlapkezelési rendszerünket pont erre kihegyezve építettük fel! Segítséget nyújt Önnek még akkor is, ha nem tudja mit miért és hova kell beírni, vagy mi miért fontos. A rendszer sajátossága, hogy ezt, a lehetőségekhez mérten, automatikusan elvégzi Ön helyett! Persze a legtökéletesebb megoldás, ha van rá lehetőség, hogy tudatosan odafigyeljünk a honlap, webáruház keresőoptimalizálásra, és nem is fogja az automatizált keresőoptimalizálás ezt helyettesíteni, de minden esetre egy jól felépített rendszer segítségével mégis optimalizálja az Ön weboldalát! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és használjon Ön is egy megbízható keresőoptimalizálást elősegítő rendszert!

Kérjen árajánlatot, hogy az Ön esetében, igényeit pontosan leírva, mennyibe kerülne az automatizált keresőoptimalizálási rendszerünk használata!

kövess minket:

Keresőoptimalizálás ajánlatkérés


Küldje el weboldalának címét, és megnézzük, hogy pontosan mit lehet tenni az Ön esetében! Amennyiben tőlünk rendeli meg honlapját, webáruházát, azt teljes egészében keresőoptimalizált formában biztosítjuk Önnek!Ajánlatkérés

Honlap és Webáruház készítés referenciáink

Ízelítő honlapkészítési és webáruház készítési munkáinkból


Honlapkészítés munkáink

Rólunk írták